ORDU / ALTINORDU - Ordu Muhsin Yazıcıoğlu Spor Lisesi

Şbt

Oryantiring il finallerinde başarılar elde eden öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

MÜDÜRÜMÜZ HARUN İLKER SAĞLAM ÖĞRETİM ÜYESİ SAYIN AHMET TAŞPINAR'A PLAKET TAKDİM ETTİ.

Şbt

Ordu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Ahmet Kına okulumuzu ziyaret etti.

Şbt

Hayalimdeki Meslek Projesi Kapsamında Hamdullah Suphi Tanrıöver ortaokulu ve Hicabi Çelebi Ortaokulu ziyaret edildi.

Şbt

Okul Sporları Genç Kızlar B Bilek Güreşi Türkiye Birinciliği Müsabakalarında öğrencimiz Sudenaz ERÜKLÜ 65 Kg sol kolda Türkiye 3.sü olmuştur.

Ock

2023-2024 Eğitim  Öğretim Yılı Dönem Sonu Faaliyet haftası kapsamında  öğretmen ve öğrencilerimizle Rüsumat No:4 Müzesine gezi düzenledik.

Ock

2023-2024 Eğitim  Öğretim Yılı Dönem Sonu Faaliyet haftası kapsamında okulumuzda "Voleybol Müsabakaları " düzenlendi.

Ock

2023-2024 Eğitim  Öğretim Yılı Dönem Sonu Faaliyet haftası kapsamında okulumuzda "Futsal Müsabakaları " düzenlendi.

Ock

2023-2024 Eğitim  Öğretim Yılı Dönem Sonu Faaliyet haftası kapsamında "Hitabet Oyunu" etkinliği  düzenlendi.

Ock

2023-2024 Eğitim  Öğretim Yılı Dönem Sonu Faaliyet haftası kapsamında okulumuzda "Kelime Oyunu" etkinliği  düzenlendi.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Dönem Sonu Sosyal Faaliyet Haftası kapsamında Kariyer Basamaklarında Hedef Belirleme konulu söyleşi düzenlendi.

Ock

2023-2024 Eğitim  Öğretim Yılı Dönem Sonu Faaliyet haftası kapsamında  kitap okuma etkinliği  düzenlendi.

Ock

2023-2024 Öğretim Yılı Dönem Sonu Faaliyet haftası kapsamında 15.01.2023 tarihinde okulumuzda bilgi yarışması düzenlendi.