ORDU / ALTINORDU - Ordu Muhsin Yazıcıoğlu Spor Lisesi

Ock

Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğünün “Münakaşa değil Münazara” sloganıyla ortaklaşa hazırladığı Liseler Arası 3. Münazara yarışmasında ilçe turnuvalarında okulumuz, Ordu Anadolu Lisesi karşısında galibiyet kazandı.

Ock

Hayalimdeki Meslek Projesi Kapsamında Okul Rehber Öğretmenimiz Selman ZAVALSIZ Okul tanıtım etkinliği gerçekleştirdi.

Ock

Trabzon'da yapilan Genç Erkekler Kros A Ordu Muhsin Yazicioglu Spor Lisesi Takimimiz dereceye girerek 11 Şubat'ta Isparta ilinde yapılacak olan Turkiye Birinciligi yarişmalarina gitmeye Hak kazanmistir.

Ock

2023-2024 Eğitim öğretim yılı okul sporları faaliyet programında Giresun ilinde düzenlenen Okul Sporları Bilek Güreşi Gençler B müsabakasında Bölge 1. olduk.

Ock

Okul Müdür yardımcılarımız  Ömer UMUR ve Kıymet BİÇER  veli ziyaretleri kapsamında okulumuz öğrencilerinin  ailelerini ziyaret ettiler.

Ara

Ordu Rugbi İl Temsilciliği tarafından okulumuz 9 ve 10. sınıf öğrencilerine Ragbi Branşı hakkında bilgi verildi.

Ara

Güreş takımında yer alan öğrencilerimiz, Okul Müdürü Harun İlker Sağlam ve Beden Eğitimi Öğretmeni Hülya Şenyurt ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Onur Bekyürek'i makamında ziyaret ettiler.

Ara

Okul Müdür yardımcılarımız  Ömer UMUR ve Kıymet BİÇER , Rehber Öğretmenimiz Selman ZAVALSIZ  veli ziayeretleri kapsamında okulumuz öğrencilerinin  ailelerini ziyaret ettiler.

Ara

Akkuş Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri ve öğretmenleri okulumuzu ziyaret ettiler. Öğrencilere okulumuzun sunduğu olanaklar ve yetenek sınavları kapsamında bilgilendirmeler yapılarak spor salonları, derslikler, okul pansiyonu gibi okulumuza ait bölümler gezdirildi. Öğretmen ve öğrencilerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Ara

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Okulum Temiz Belgesi verilmiştir.

Ara

Gümüşhane ilinde yapılan " Judo Grup" müsabakalarında okulumuz öğrencisi  C. Aydoğan   " Genc Kızlar 70 kg " kategorisinde bölge 2. olmuştur.

Ara

Gölköy Hürriyet Ortaokulu ve Korgan Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri ve öğretmenleri okulumuzu ziyaret ettiler. Öğrencilere okulumuzun sunduğu olanaklar ve yetenek sınavları kapsamında bilgilendirmeler yapılarak spor salonları, derslikler, okul pansiyonu gibi okulumuza ait bölümler gezdirildi. Öğretmen ve öğrencilerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.