ORDU / ALTINORDU - Ordu Muhsin Yazıcıoğlu Spor Lisesi

Ara

Sıfır Atık Projesi kapsamında öğrencilerimize eğitici videolar izlettirildi, konu ile ilgili pano çalışması ve çeşitli etkinlikler uygulanarak bu kapsamda farkındalık oluşturulmaya çalışıldı.

Ara

Okul Sporları Güreş Müsabakalarında Madalyalar Peş Peşe Geldi.

Ara

2023- 2024 Okul Sporları Gencler A  Kros müsabakalarında Okulumuz erkek A kros takimi takim halinde il birincisi olmuştur.

Ara

Okul Sporları Bilek Güreşi Müsabalarında Okulumuz 9-C Sınıfı Öğrencisi  S.Erüklü Sol  ve Sağ Kolda İl Birincisi Olmuştur.

Kas

Ordu Valiliğii İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce hazırlanan  "Yunus Emre" temalı  liseler arası İngiliz parlamenter sistem münazara yarışmaları 29- 30 Kasım 2023 tarihlerinde Ordu Kültür Sanat Merkezi küçük salonda gerçekleştirilmiştir.

Kas

Akademik Başarıyı Artırma Projesi kapsamında okulumuz öğrencilerine Okul Psikolojik Danışmanı/ Rehber Öğretmeni Selman ZAVALSIZ tarafından Verimli Ders Çalışma Teknikleri Semineri verilerek, konuyla ilgili videolar öğrencilere yönlendirildi. Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Kas

Altınordu Öceli Hüsamettin Çabuk Ortaokulu ve Fatsa Yalıköy Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri ve öğretmenleri okulumuzu ziyaret ettiler. Öğrencilere okulumuzun sunduğu olanaklar ve yetenek sınavları kapsamında bilgilendirmeler yapılarak spor salonları, derslikler, okul pansiyonu gibi okulumuza ait bölümler gezdirildi. Öğretmen ve öğrencilerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Kas

Özel Sporcular Atletizm Türkiye Şampiyonası müsabakalarında  öğrencimiz E. FİDAN Türkiye 2.si olmuştur.

Kas

"Türk ulusunu bağımsızlığa kavuşturan, onu çağdaş uygarlığın ayrılmaz bir parçası gören ve çağdaş uygarlık düzeyine çıkaran, adı ve eserleri sonsuza kadar yaşayacak olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü, ölümünün 85. yılında, büyük bir özlemle andık.

Kas

Öğrencilerimizden İl Emniyet Müdürlüğüne Anlamlı Ziyaret.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.Yıldönümü kapsamında ilimizde ve okululumuzda düzenlenen "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı" coşkuyla gerçekleşti.

Ekm

ORDU ALTINORDU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ CUMHURİYETİN 100. YILI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA İL GENELİ YÜZME YARIŞMALARI OKULUMUZ KOORDİNESİNDE YAPILDI.

Haz

Yıldızlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'nda Öğrencimiz S. DOKGÖZ Türkiye 2. Oldu.

Güreş madalyalarına ambargo koydular. Toplam 8 İl Birinciliği.